Érvényesség:2020.  szeptember 3. - december 20..

 

Az ősz lassan, de megállíthatatlanul váltja át a természet zöld színét a sárga és piros ezernyi kombinációjába. Ilyenkor jön el a természet megpihenésének ideje és a felkészülés a kemény télre. Az őszi-téli érintetlen vadon szerelmesei ilyenkor a legeldugottabb helyeket is könnyedén felkeresik és fedezik fel titkát a tájnak.

Töltsön néhány napot nálunk és élvezze fel e nagyszerű évszak szépségeit Zalában!

55 év feletti vendégeink részére kedvező csomagajánlatot állítottunk össze. Ha szereti a csendet és nyugalmat, a tartalmas feltöltődést, a hagyományos házias ízeket vidéki miliőben, akkor itt a helye!

Páratlan ajánlat Zala megye szívében, családosoknak, pároknak, mindenkinek, aki a meghitt vidéki kikapcsolódást szereti.

​Hát nem igazi őszi nap van? Épp az a csendes melankólia, melyet úgy szeretek - mely harmóniát teremt élet és természet között. A madarak már hazaútjukról tanácskoznak, a fák felöltik a hervadás lázas, avagy épp halovány színeit, és kezdik behinteni a földet, hogy az ember még lépteivel sem zavarná meg föld és lég pihenését, míg olyan illatot árasztanak, mely tökéletes enyhszer a nyugtalan léleknek. Pompázatos ősz! Egész lelkem rabul ejti, s ha madár lehetnék, mindenütt az ősz nyomában szállnék a világban.

Az ősz lassan, de megállíthatatlanul váltja át a természet zöld színét a sárga és piros ezernyi kombinációjába. Ilyenkor jön el a frissen lehullott avarban a hosszú erdei séták és a meghitt esték ideje a kandalló mellett. Töltsön néhány napot nálunk és fedezze fel e nagyszerű évszak szépségeit Zalában! Most a hétvégéket a természetközeli bájos kastélyban családja körében töltheti nálunk.

Foglalási időszak: 2020. november 5. –november 30.

​Hagyja otthon a város zaját! Most nagyon kedvező áron tölthet egy hétvégét csak pihenéssel a bájos Fábianics Kastély őszi ezerszínű hangulatában!

​Hagyja otthon a város zaját! Most nagyon kedvező áron tölthet egy hétvégét csak pihenéssel a bájos Fábianics Kastély őszi ezerszínű hangulatában!

Nincs hosszú hétvége? Ön dönt, mi ajánlunk!

HÉTVÉGÉK ZALAI ÉTELKÜLÖNLEGESSÉGEKKEL

​Érvényesség: 2020. november 7. - december 20-g

Kedvező őszi hétvégi ajánlatunk középpontjában a helyi tájjellegű ételek szerepelnek.

Kóstolja meg az egyedülálló zalai ízeket!

42.000 Ft / 2 fő / hétvége (2éj)

Romantikus Kastéy-Karácsony

​Érvényes: 2020.12.23. – 2020.12.28.

Gondoljon minél hamarabb a Karácsonyi kikapcsolódásra! Töltse a jeles napokat szeretteivel a romantikus Fabianics Kastélyban, Zala megye egyik gyöngyszemében. A helyszín önmagában garancia a meghitt pillanatokra. J

Szilveszter a múltidéző Kastélyban

​Érvényes: 2019.12.27 – 2020.01.05.

Búcsúztassa el az óévet egy patinás Kastély meghitt nyugalmát élvezve, zenés, pezsgős, gálavacsorával, ráadásul mindezt elérhető áron, Kehidakustányi Fürdőtől csupán 15 percnyire! Kattintson a részletekért!

NAPI ÁRAK

Érvényesség: 2019. évben

1 éjszaka foglalása esetén érvényes portai, vagy rack rate árak.

Ajándékutalvány

Beváltható: 2020. május 1-g (foglalható, érkezési napok: szerda, csütörtök, péntek)

2 fő / 2 éjre vonatkozó utalvány, félpanziós ellátással

Exkluzív ajándékutalvány Zala megye egyik legszebb kastélyába. Születésnap, házassági évforduló, vagy egyéb családi ünnep? Megtalálta a tökéletes ajándékot szeretteinek, barátainak! 

Please reload

H-8935 Misefa, Béke u. 2,
fabianicskastely@gmail.com  

+36-30-599-3215

  • Facebook Basic Black

© 2018 by Viding Kft