​Hagyja otthon a város zaját! Most nagyon kedvező áron tölthet egy hétvégét csak pihenéssel a bájos Fábianics Kastély őszi ezerszínű hangulatában!

​Hagyja otthon a város zaját! Most nagyon kedvező áron tölthet egy hétvégét csak pihenéssel a bájos Fábianics Kastély őszi ezerszínű hangulatában!

Nincs hosszú hétvége? Ön dönt, mi ajánlunk!

HÉTVÉGÉK ZALAI ÉTELKÜLÖNLEGESSÉGEKKEL

​Érvényesség: 2020. november 7. - december 20-g

Kedvező őszi hétvégi ajánlatunk középpontjában a helyi tájjellegű ételek szerepelnek.

Kóstolja meg az egyedülálló zalai ízeket!

42.000 Ft / 2 fő / hétvége (2éj)

​Hát nem igazi őszi nap van? Épp az a csendes melankólia, melyet úgy szeretek - mely harmóniát teremt élet és természet között. A madarak már hazaútjukról tanácskoznak, a fák felöltik a hervadás lázas, avagy épp halovány színeit, és kezdik behinteni a földet, hogy az ember még lépteivel sem zavarná meg föld és lég pihenését, míg olyan illatot árasztanak, mely tökéletes enyhszer a nyugtalan léleknek. Pompázatos ősz! Egész lelkem rabul ejti, s ha madár lehetnék, mindenütt az ősz nyomában szállnék a világban.

Romantikus Kastéy-Karácsony

​Érvényes: 2020.12.23. – 2020.12.28.

Gondoljon minél hamarabb a Karácsonyi kikapcsolódásra! Töltse a jeles napokat szeretteivel a romantikus Fabianics Kastélyban, Zala megye egyik gyöngyszemében. A helyszín önmagában garancia a meghitt pillanatokra. J

Szilveszter a múltidéző Kastélyban

​Érvényes: 2019.12.27 – 2020.01.05.

Búcsúztassa el az óévet egy patinás Kastély meghitt nyugalmát élvezve, zenés, pezsgős, gálavacsorával, ráadásul mindezt elérhető áron, Kehidakustányi Fürdőtől csupán 15 percnyire! Kattintson a részletekért!

NAPI ÁRAK

Érvényesség: 2019. évben

1 éjszaka foglalása esetén érvényes portai, vagy rack rate árak.

Ajándékutalvány

Beváltható: 2020.december 15. -2021. .június 22-g .- szerda-vasárnap között foglalható,

Érkezési napok: szerda, csütörtök, péntek.

2 fő / 2 éjre vonatkozó utalvány, félpanziós ellátással

Exkluzív ajándékutalvány Zala megye egyik legszebb kastélyába. Születésnap, házassági évforduló, vagy egyéb családi ünnep? Megtalálta a tökéletes ajándékot szeretteinek, barátainak! 

Please reload

H-8935 Misefa, Béke u. 2,
fabianicskastely@gmail.com  

+36-30-599-3215

  • Facebook Basic Black

© 2018 by Viding Kft